JET-Gruppe romana
Cautare
Datele mele
Intrari 0
Arata

Grupul JET | Siguranta cu iluminat natural.

Dispozitive de iluminat natural de inalta calitate, exceptional concepute si solutii de trape de fum

Bine ati venit in Grupul JET – partenerul dvs.de incredere in luminatoare continue de acoperis, cupole luminatoare, piramide si sisteme de trape de fum si de ventilatie destinate sectorului constructiilor industriale si civile, precum si in sistemele de vitrare cu aplicabilitate in proiectele arhitecturale.Lumina, aer si siguranta – acesti factori care defines confortul oamenilor in viata de zi cu zi. Grupul JET  raspunde permanent unor noi provocari care implica acesti indicatori decisivi ai calitatii vietii. Acesta este, dupa cum se stie, un domeniu larg, motiv pentru care cautam mereu sa oferim o varietate larga de produse, lucru care ne-a castigat un renume in industria de profil.

Grupul JET.

Produse si servicii JET

Cupolele luminatoare si luminatoarele continue de acoperis marca JET va ofera o varietate larga de produse si dispozitive de lumina naturala si trape de fum special concepute pentru industria constructiilor.

Luminatorul continuu de acoperis de la JET, de dimensiune adecvata, face sa patrunda lumina naturala in mod liber chiar si in interiorul structurilor inchise si mari. O cupola luminatoare ofera o mai buna calitate a vietii chiar si unor medii restranse.

Constructiile din sticla complexe, JET, datorita rezistentei lor, au indeosebi aplicabilitate in domeniul arhitectural. Lucrand indeaproape cu arhitectii, specialistii nostri sunt capabili sa integreze chiar si concepte fanteziste in proiect, respectand specificatiile tehnice.

Pentru siguranta constructiei dvs., recomandam sistemele de trape de fum cerute de DIN 18232-2- pentru garantarea sigurantei dvs., care ofera totodata si un nivel inalt de confort prin ventilatie. Imbunatatind permanent capacitatile functionale ale luminatoarelor continue de acoperis, ale cupolelor luminatoare si ale constructiilor din sticla, va oferim solutii pertinente pentru evacuarea fumului si caldurii in toate aplicatiile.

Bild

JET -mulaje din polistiren

Impachetari -rapide, sigure si eficiente
www.jet-verpackungen.de

 

JET Sondertorbau

JET Brakel Aero – constructii speciale porti

Constructii speciale porti -autorizate, individuale
www.jet-sondertorbau.de

Sistemul de profile composite JET pentru eficienta energetica

VARIO-THERM/VARIO-THERM S

Combinatie inovativa de materiale pentru functionalitate si design.

JET-Vario-Therm

JET-Vario-Therm S

JET-Gruppe romana
[Wählen Sie hier Ihre Sprache aus]
[JET Standort-Websites]